Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ



Πολλοί θα ακούσετε να σας μιλάνε για ταχυρυθμα Γερμανικα. Αλλοι για ευκολα Γερμανικα. Αλλοι για την απόκτηση των πτυχιων Β1 και Β2 σε χρονο ρεκορ. Όμως ποιοι μπορούν να εγγυηθούν ότι σε 100 ώρες - μάλιστα ΜΟΝΟ σε 100 το πολύ διδακτικές ωρες των 60 λεπτών- ξεκινώντας ως αρχάριοι από το απόλυτο μηδεν θα αποκτήσετε εγγυημένα σε διάστημα 4 έως το πολύ 6 μηνών το Zertifikat B2 του Goethe Institut ?
Μόνο οι LernenDe !
 Με το υπερεντατικό τους πρόγραμμα DeutschRasant !!
Είτε με ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων, ή σε κλειστό τμήμα των 2 ατόμων ), είτε στα αυστηρώς πενταμελή φροντιστηριακά τμήματα μας, στα τρία Φροντιστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε  !
Οι 100 διδακτικές ώρες επιμερίζονται σε 4 μήνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα, σε 5 μήνες με δυο μαθήματα των 2.5 ωρών ή το πολύ σε 6 μήνες μόλις με δύο δίωρα την εβδομάδα !
Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να καταλάβετε το πόσο ταχυρυθμα και οικονομικά Γερμανικα διδάσκουν οι LernenDe.
Για να έχετε λοιπόν ένα αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Goethe Institut και να διαβάσετε σε πόσο διάστημα θα αποκτήσετε το Zertifikat B2 ξεκινώντας από το μηδεν, στα εντατικα τμήματα του !
Εκεί θα διαπιστώσετε ότι τα επίπεδα Α1 και Α2 διδάσκονται σε ένα εξάμηνο σε 180 ΔΩ με κόστος 1380 ευρώ, τα επίπεδα Β1.1 + Β1.2 σε ένα επιπλέον εξάμηνο πάλι σε 180 ΔΩ με κόστος 1380 ευρώ και τέλος το Β2.2 + Β2.3 σε ένα επιπλέον εξάμηνο με τις ίδιες ώρες δηλαδή 180 ΔΩ και με το ίδιο κόστος δηλαδή 1380 ευρώ.
Συνολικά δηλαδή 540 ΔΩ ( που σημαίνει 450 πραγματικές εξηντάλεπτες ώρες ) και κόστος 4140 ευρώ για την απόκτηση του Zertifikat B2 !
Αυτό λοιπόν που το Goethe Institut σας παρέχει σε 45 μηνες με 450 εξηντάλεπτες ωρες και με κόστος 4140 ευρώ , σας το παρέχουν οι LernenDe σε 4 έως 6 μήνες με 100 ώρες και με το μισό κόστος στα πενταμελή φροντιστηριακά και με ανταγωνιστικά δίδακτρα ακόμη και στα ιδιαίτερα μαθήματα μας !
Φυσικά τα υπερεντατικά μας τμήματα δεν ταιριάζουν στον καθένα !
Απευθύνονται αποκλειστικά σε πτυχιούχους ενήλικες που είναι αποφασισμένοι να μελετήσουν μεθοδικά και συστηματικά προκειμένου να αποκτήσουν από 4 έως το πού σε 6 μήνες το Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Είναι απολύτως κατάλληλα για νέους πτυχιούχους Ιατρικής ή Πολυτεχνείου ή άνεργους γιατρούς ή Μηχανικούς που επιθυμούν σε 4 έως το πολύ σε 6 μήνες να αποκτήσουν το Zertifikat Β2 για να διεκδικήσουν μία απο τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που προσφερει η ταχέως αναπτυσσόμενη γερμανική αγορά !
Όσοι όμως περισπώνται από φοιτητικές ή εργασιακές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να αφιερωνουν καθημερινά τις ομολογουμένως αρκετές, απαιτούμενες ώρες μελέτης για τα υπερεντατικά μας τμήματα, σε αυτούς συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν τα εντατικά ή ακόμη και τα απλά μας τμήματα που και πάλι θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο ταχύρυθμα από τα αντίστοιχα του Γερμανικού Ινστιτούτου και των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων και δεν απαιτούν τόσο εντατική ενασχόληση και μελέτη !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
                              lernendegr@yahoo.gr 
                            ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.